مصرف طالبی در بارداری موجب رشد جنین و جلوگیری از نقایص مادرزادی، غنی از ویتامین A
و اسید فولیک است.
مزایای خوردن طالبی در دوران بارداری باعث کمک به استخوان بندی و شکلگیری دندانهای جنین
می شود زیرا، حاوی کلسیم بوده که ماده ضروری استخوان و دندان ها است. جلوگیری از کم خونی
در دوران بارداری می شود و همچنین باعث افزایش جریان خون به رحم و جنین میشود.
یکی دیگر از مزیت های طالبی، تقویت عضلات بدن و افزایش هوش جنین می شود و فسفر
دارد که در انعقاد خون، عملکرد کلیه ها، سیستم عصبی، ترمیم بافت، عملکرد قلب و مغز نقش
اساسی دارد. خوردن میوه طالبی موجب جلوگیری از نارسایی قلب و کلیه در دوران بارداری می شود.
برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید: مزایای خوردن طالبی در دوران بارداری